GOOD FOOD

STARTS WITH

GOOD PEOPLE

About Jame

GOOD FOOD

STARTS WITH

GOOD PEOPLE

About Jame

Met de kennis van franchising en fast-food samen met het enthousiasme over de wereld keukens en de Europese smaakcultuur, JAME is met een team begin 2017 gestart met de ontwikkeling van de formule. Omdat JAME te laten groeien is er een interne organisatie achter JAME gerealiseerd met verschillende vaste specialisten die als partners deelnemen aan de formule JAME. Bewust is gekozen voor een klein team en samenwerkingen met partners. Vanuit de franchiseorganisatie ‘Mie Like Franchise BV’ wordt de formule geëxploiteerd.

Verschillende gespecialiseerde partners die hun kennis en ervaring inbrengen op de juiste momenten. Specialisten in verschillende branches, die elke dag klaar staan voor JAME. Zo ondersteunen ze je optimaal als franchisenemer. Een goed moment om onze organisatie even voor te stellen:

Wim Markwat is de oprichter en adviseur van JAME. Hij heeft de broodnodige ervaring als horeca ondernemer en formulebouwer. Hij onderhoudt de contacten met de partners en leveranciers.

Voor de creatie en bewaking van de huisstijl alsmede het creëren van content en promotie-materiaal werken wij met RV Webdiensten. Samen met hun worden creatieve ideeën ontwikkeld voor marketing-strategieën op lokaal- en landelijk niveau. Daarnaast kunnen we rekenen op

onze toegewijde en vaste partners zoals VHC Jongens, van de Moolen voor de noodles en rijst, Verstegen die onze sausen produceert volgens de JAME recepten, Combisteel voor apparatuur, Bulsink Retail voor de verbouwingen en inrichting, Next to Food voor het order en afrekensysteem, RV Webdiensten, Van Spronsen en Partners locatie onderzoeken en adviezen, Mardi’s decoraties en verschillende fooden drinkleveranciers.

Met ons gehele team, en hopelijk binnenkort ook met dat van u,
dragen wij uit dat JAME perfect aansluit op een snelle en gezonde lifestyle waarmee zowel gasten als medewerkers zich graag identificeren.