De Aziatische fast service formule WOK& maakt plaats voor een nieuw concept met een andere naam. JAMe serveert gerechten uit de wereldkeuken die vooral natuurlijk, vegetarisch en veganistisch zijn. ‘The healthiest place on earth’ is de slogan van de formule waarvan de eerste winkel van start gaat. Bestaande WOK&-vestigingen worden komende maand omgebouwd.

“WOK& voldeed niet aan verwachtingen”
“We hebben een analyse gemaakt van wat er goed en fout gegaan is. Die leerpunten nemen we mee in het nieuwe concept JAMe”, vertelt Wim Markwat die kiest voor de nieuwe start van het fast service concept. “Ons verhaal is actueel en de producten van WOK& zijn fantastisch. Zoals onze huisgemaakte sauzen zonder e-nummers, de ambachtelijke mie van Van der Moolen en onze vegetarische en veganistische producten. We krijgen enthousiaste reacties op ons eten en waar we voor staan.”

Winkels met ondernemers als basis
Gezond en eerlijk eten is en blijven de pijlers. “We willen de gezondste smaak van de wereld serveren.” Daarbij vormt wokken het uitgangspunt. Naast de bestaande producten is het assortiment breder opgezet met onder meer burgers, ook in vegetarische varianten. “Niet de delivery, maar onze stores vormen de basis van onze fast service formule. Deze worden gerund door zelfstandige ondernemers met een familiekarakter. Wie komt en onze producten proeft, raakt enthousiast.”

Bureau via LinkedIn gevonden
Voor het ontwikkelen van de nieuwe formule, heeft Markwat een reclame- en communicatiebureau in de arm genomen. Deze heeft hij gevonden na een oproep op LinkedIn, welke wel 22.000 keer is gelezen en met 137 inhoudelijke reacties. Het geselecteerde bureau kreeg de opdracht om WOK& aan te passen en om te bouwen tot een succesvolle fastfood formule. Een enorme uitdaging die ze met beide handen hebben aangenomen. Intussen is er een compleet nieuwe formule ontstaan met als grote inspirator Jame die al zijn kennis en ervaring gaat inzetten met gezonde en smaakvolle producten als basis.

Locaties in Leiden beschikbaar
In Leiden zijn locaties beschikbaar. Daarvoor zoekt Mie Like Franchise, de formule organisatie achter JAMe, ondernemers.

Over WOK&
In 2017 ging de gezonde Aziatische fast service formule WOK& van start. Het concept richtte zich vooral op jonge mensen met een gezonde levensstijl die een verantwoorde maaltijd voor een betaalbare prijs wensen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *